If a writer falls in love with you, you can never die.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Θέλω Να Κοιμηθώ

Θέλω να κοιμηθώ ένα βράδυ ήρεμη. Θα ήταν ωραία if I was smiling to myself αλλά είπα να μην έχω υπερβολικές απαιτήσεις. Να πάω για ύπνο ήρεμη, γαλήνια. Και να κοιμηθώ non stop ως το πρωί. Και να μην ξυπνήσω κουρασμένη. Να μην ξυπνήσω ερείπιο. Να ξυπνήσω ήρεμη και χαρούμενη όπως όταν πήγα για ύπνο. Χωρίς να βλέπω όνειρα, έντονα, συνεχόμενα. Και χωρίς να με στοιχειώνουν σκέψεις.

Γίνεται?

I'm tired.

So tired.

Νιώθω κούφια. Λες και δεν μπορώ να νιώσω συναισθήματα. Ούτε καλά ούτε κακά. Είμαι ένα πράγμα... flat. Ανέλαβα δύο πολύ ωραία projects που υπό κανονικές συνθήκες θα ήμουν σε super duper διάθεση, αλλά τώρα θέλω μόνο να κοιμηθώ. Κι ενώ είναι κάτι που ήθελα, νιώθω ότι τα κάνω με μισή καρδιά γιατί τόση μου έχει μείνει.

Θέλω να κοιμηθώ για να ξεχάσω. Και όταν ξυπνήσω να είμαι εγώ πάλι.

Θέλω να κοιμηθώ ενώ στον ξύπνιο μου είμαι σε λήθαργο.

Βγαίνω. Κανονίζω πράγματα με φίλους. Δουλεύω. Αλλά νιώθω τόσο... εκτός. Άδεια.

What the fuck is wrong with me?

Ι feel dry. Νιώθω ότι έχει ξεραθεί το αίμα στις φλέβες μου, λες κι έχει πήξει. Dry. Στεγνή από συναισθήματα, διάθεση. I used to day dream a lot κι έχω να το κάνω βδομάδες. Λες και μου λείπει η στοιχειώδης έμπνευση to just be.

Στον μεγάλο μου περίπατο, ήμουν μόνη μου αλλά καλά. Κι εδώ, που επέστρεψα σε ό,τι μου είναι γνώριμο και αγαπητό, νιώθω πιο μόνη από ποτέ. Πιο.. εκτός από ποτέ. What the fuck?

Το πιστεύεις ότι ένιωσα πως ηρέμησε η ψυχή μου όταν τον είδα? Στιγμιαία μεν, αλλά ένιωσα ότι πήγε η καρδιά μου στη θέση της. Ένιωσα πάλι τον παλμό μου γιατί my heart beat so hard against my chest. After so many weeks.

Αλλά πάλι μου έφυγε κι αυτό και νομίζω νιώθω πιο κούφια από πριν.

Και μου λέω ότι φταίει ο Γενάρης. Δεν μου αρέσει η Γενάρης, δεν μου έκατσε ποτέ ο Γενάρης, κάνε υπομονή και θα φύγει. Αλλά γαμώτο νιώθω e x h a u s t e d.

Ψυχολογικά.

Συναισθηματικά.

Exhausted.

1 σχόλιο:

  1. Δεν είχες το "πρέπει", όπως είπες, απλά μια νεράιδα.
    Βάστα και έφυγε ο μισός Γενάρης. Και θα αρχίσει να νυχτώνει πιο αργά και να ξημερώνει πιο γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή