If a writer falls in love with you, you can never die.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

It Takes One Song....

Τις τελευταίες μέρες με απασχολεί αρκετά μια σκέψη: υπάρχει τελικά αυτό που λέμε 'ένστικτο'? Ή μήπως αυτοπροκαλούμε πράγματα στον εαυτό μας?

Πιστεύω πολύ στο ένστικτο. Probably God's way of saying sorry for making us live in such a crummy world. Our gut. Απίστευτο όπλο, defense mechanism, κινητήριος δύναμη θα έλεγα ακόμα.

Κι αν στέκει το concept 'ένστικτο', τότε ακυρώνεται το 'law of attraction'? Ή μήπως είναι το ίδιο πράγμα, μελετώντας το όμως από διαφορετική οπτική γωνιά?

I saw you and I just knew.

Δεν σας έτυχε ποτέ, απλώς να ξέρετε κάτι, να σας το λέει κάτι μέσα σας? Και μετά να γίνει? Άρα, ήταν το ένστικτο μας? Ή μήπως το προκαλέσαμε εμείς στον εαυτό μας, το ελκύσαμε?

Ή μήπως τελικά είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα, τα οποία λειτουργούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες? Το σκέφτομαι, γιατί they feel awfully similar sometimes και είναι δύσκολο να τα διαχωρίσεις: πότε όντως νιώθεις κάτι και πότε απλώς τριπάρεις.

I trust my gut. I love my gut. Ακόμα κι όταν το μήνυμα που μου δίνει δεν είναι αυτό που θέλω, δε με έχει βγάλει ψεύτρα και το αγαπώ for that.

I saw you years ago and I just knew. And now, I understand. I couldn't even imagine back then, but somehow, I knew.

Now, I look at you and I just know again. Or am I just hoping?

I guess we'll have to just wait....and see....and maybe understand again.

It takes only one song, to bring back a thousand memories.

Καλή βδομάδα.

4 σχόλια:

  1. Time will tell sweetie...

    Have a fabulicious-tinky-week lovely :)
    xoxoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα και σε εσένα :)

    Κι εγώ πιστεύω στο ένστικτο, και το love/attraction at first sight, και το κάρμα, και το σύμπαν, και η μοίρα, και τα ζώδια, και στο πρίγκιπα μου εκεί έξω.

    Ναι είμαι ρομαντικούρα, και αρκετά ιδεαλίστρια. Αλλα να σου πω, έτυχεν να ζήσω για ένα διάστημα σαν ρεαλίστρια και ήταν πολλά βαρετά για εμένα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "έτυχεν να ζήσω για ένα διάστημα σαν ρεαλίστρια και ήταν πολλά βαρετά για εμένα"

      I call it 'the dark ages' :)

      Διαγραφή