If a writer falls in love with you, you can never die.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Meditation

Ooommmmmm.

Να πάτε να γαμηθείτε όλοι σαααας. Όλοι σαααας. Χεστήκαμε αν μείνει το ΔΗΚΟ στην κυβέρνηση, να πα να γαμηθείιιιι. Έτσι κάνει εδώ και χρόοονιααααα. Ό,τι βολεύει, άμα κάτσει, όσο κάτσει. Παρετάτε μας. We don't care. Καρεκλοκέντραυροι. Άχρηστοι.

Oooooommmm.

Γιατί παραμένει στην πολιτική ο Μάρκος Κυπριανού? Ήταν υπουργός και όταν έγινε το κακό με το Μαρί, παραιτήθηκε! Δεν με απασχολεί αν έφταιγε ή όχι αλλά με ενοχλεί που έδειξε πλήρης έλλειψη ευθιξίας, αξιοπρέπειας και ευθύνης με την παραίτηση του. Και με ενοχλεί που ακόμα υπάρχει πολιτικά. Να φύεις. Κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζεις φίλε μου, εσύ αυτό έδειξες. Παρέτα. Go home. Πνάσε.

Ooooommmm.

Ακόμα κάτι; δε θέλω να δίνεται τηλεοπτικός χρόνος στον Αβέρωφ Νεοφύτου. Ούτε αυτός αξίζει κατά τη γνώμη μου. Που είχαμε εκλογές (δεν θυμάμαι τι εκλογές ήταν ακριβώς, γιατί συνέχεια όλο και κάτι εκλέγουμε σε αυτόν τον τόπο) αλλά πριν από τις εκλογές, που τον έχανες, που τον έβρισκες, ο Αβέρωφ σε κάθε παράθυρο, σε κάθε πάνελ και μάλιστα ταυτόχρονα σε ένα δυο occasions. Και μόλις έγιναν οι εκλογές και κέρδισε (ή αυτός ή το κόμμα του, ούτε ξέρω ούτε με νοιάζει κιόλας) ενώ ήταν live σε τηλεοπτική εκπομπή, σηκώθηκε να φύγει με ένα χαμόγελο τέτοιο:

και όταν του είπε ο παρουσιαστής μα που πάει, τι κάνει, είμαστε αέρα, ας περιμένει λίγο, το τσόλι είπε ότι 'έπρεπε να φύγει για να γιορτάσει'. Άλλος άχρηστος.

Ooooommmmm.

Επίσης, άμα ακους εκπροσώπους συντεχνιών να μιλάνε, καταλαβαίνεις το βιοτικό επίπεδο του τόπου. Και τρομάζω. Καταλαβαίνεις και το common sense (or the lack of it) του τόπου. Και τρομάζω ακόμα περισότερο. Ας προσέχατε, άχρηστοι. Παίζαμε catch the bomb και τώρα έσκασε η βόμβα και ζητάμε εξηγήσεις, δίκια και -το καλύτερο?- ρέστα!!!

Ooooommmm.

Άμα ήρθε ο Τούρκος φίλε μου πριν 40 χρόνια κι εμείς τρωγόμασταν μεταξύ μας, βλέπε Μακαριακοί και Ενωτικοί, και δεν καταλάβαμε τίποτα, δεν μάθαμε τίποτα, δεν αλλάξαμε σε τίποτα, να πέσει κεραυνός μας κάψει. Και λίγο θα μας είναι.

Γιατί σαν λαός είμαστε χαμένοι από χέρι.

Εκκεντρίστηκα. Και μου βγαίνει ο κυπριακό μου. Έχει καιρό που θέλω να τα πω.

Τα είπα. Τώρα που έχω και ρεύμα. Και τώρα μπορώ να πνάσω.

Και να συνεχίσω το meditation μου.

Ooooommmm.

Να πάτε να γαμηθείτε όλοι σαααας. Όλοι σαααας.

4 σχόλια:

  1. "Καταλαβαίνεις και το common sense (or the lack of it)"
    My dear, sense is everything but common. Ας ήταν ο μισθός με ποσοστά, ανάλογα με τα πόσα τικ έβαλες στο bucket list για το τη "θα σάσεις" πριν να τελειώσει η θητεία...
    Αλλά βλέπεις πάντα φταίει ο άλλος (και τούτο εν γενικό) "Εν άλλο κόμμα τούτος."
    Ρε βλ... εν στην ίδια δουλειά που είσαι. Αν βοηθήσεις αντί να κλαππώσεις βοηθά σε και εσένα. (αφού το φιλότιμο δεν σε ποιάνει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πε τους τζαι αλλα!!! Εγώ μαζί σου!!! Μας έχουν πρήξει όλοι στα μηνύματα για τις σκατοεκλογές τους και για τα πουσσλίκκια τους!!! Στείλε τους το τζαι στην σελίδα τους! Ετσι για να τα βλέπουν να ξέρουν τζαι την άποψη του κόσμου!! Ατε ούστ όλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πα να γαμηθούν, μαζί σου, μόνο μια παρατήρηση να μεν τους αρέσει Θεε μου να μεν τους αρέσει, γιατί ικανούς τους έχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oooooooooooommmmmmmmmmmmm :P

    Μα γιατί να τους διούμε τζιαι ευτζίες τζιαι να πάσσιν να γαμηθούσσιν; Γιατί στην τελική εν εμάς που γαμούς. Από πίσω. Μα βιάζουν. Στα διάλα να παν τα λαμόγια.

    Ooooooooooommmmmmmmmm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή