If a writer falls in love with you, you can never die.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Things That Make Me Go "Arrrgh"


People and their post-it like advice:

"Don't worry"

"Let it go"

"Don't think about it"

"Stop feeling that way"

Wow, gee, thanks, I was completely incapable of thinking of that myself!! What would I do without you?!

3 σχόλια:

  1. Well, κάποτε πρέπει να το ακούσουμε από άλλους κοντά μας για να πάρουμε δύναμη να το κάμουμε. Εν τείνω να λέω κουβέντες τύπου "don't worry" η "it's going to be alright" σε περιπτώσεις που κάποιος νοσεί, ή να λέω "get over it" σε περίπτωση χωρισμού, αλλά έχει άλλα πράματα να πεις, που όσο κλισέ κι αν ακούγονται όπως με βοηθήσαν εμένα κάποτε, πιστεύκω ότι μπορούν να βοηθήσουν κι άλλους. Αλλά ναι, μόνο πράματα που πιστεύκω ότι θα γίνουν, όι "i promise you it's gonna be ok" σαν κάποιος μάσhεται να πεθάνει.
    Επίσης, θέλω να πω κάποιου ότι το "cheer up", "don't be like that", "why are you doing this to yourself", έννεν καλές ατάκες σε κάποιον που έχει κατάθλιψη ή anxiety. Εν ξέρω, εφάνηκε μου σχετικό. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με αυτά που λες. Απλά κάποιες φράσεις έχουν καταντήσει κλισέ και είναι περισσότερο ενόχληση παρά οτιδήποτε άλλο όταν τις ακούς.

      Διαγραφή
    2. @Moonlight καταλαβαίνω τι λες, και ναι, υπάρχουν φάσεις που σχεδόν μας βγαίνουν αβίαστα αυτές οι ατάκες. Αλλά άμα κάποιος έχει ανάγκη να μιλήσει για κάτι, ο άλλος δεν τον βοηθά με μια έτοιμη ατάκα, μου φαίνεται ότι δεν δείχνει κατανόηση και ενδιαφέρον.

      @Yin Yang αυτό ακριβώς!

      Διαγραφή